Servicetechnieker

Omschrijving

Als Servicetechnieker bezoek je dagelijks klanten in jouw werkgebied en stel je alles in het werk om het defect aan de industriepoort zo snel mogelijk te repareren. Deze reparaties voer je uit aan alle types industriepoorten van alle merken. Na het uitvoeren van de herstelling stel je een servicerapport op door gebruik te maken van een tablet. Je volgt tijdens de herstelling vastgestelde procedures op, op het gebied van veiligheid en serviceverlening voor de klanten. Daarnaast controleer je de poorten van onze klanten altijd ook op eventuele toekomstige defecten en adviseer je hen over hoe ze dit kunnen voorkomen.

 

Om als Service Technieker te kunnen slagen is het heel belangrijk dat je zelfstandig en georganiseerd kunt werken en technisch inzicht hebt. Ervaring in het herstellen van garagepoorten is niet vereist, maar het is wel noodzakelijk dat je een technische achtergrond hebt. Ook ben je bereid om periodiek buiten kantooruren beschikbaar te blijven volgens een op voorhand vastgestelde planning voor zeer dringende problemen aan de poorten van onze klanten.

Vereisten

Het is heel belangrijk dat je het ROMASS DNA hebt, maar wat voor mensen zijn dat?

Mensen die met beide benen op de grond staan en enthousiast zijn. Mensen die richtlijnen prettig vinden, maar die buiten de kaders durven te treden. Mensen die snappen dat winst niet alleen maar voortkomt uit producten en diensten, maar dat juist mensen echt het verschil maken. Mensen die snappen dat winnen niet alleen om geld draait. Mensen die leiden en niet volgen ongeacht welke functie ze vervullen. Mensen die zich niet vastklampen aan hun functie, maar ook werkzaamheden aandurven die daar buiten vallen. Mensen die het leuk vinden om dingen te doen die niet direct in lijn met de verwachting liggen. Mensen die van aanpakken weten. Mensen die zich niet snel uit het veld laten slaan. Mensen die ergens voor staan en strijden voor hun ideeën. Mensen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

 

Heb jij het ROMASS DNA? Adem jij vriendelijkheid en kun je als geen ander spontaan en oprecht een klik maken met onze klanten?

Dan zoeken wij jou! En we zoeken jou vooral omdat jij de uitdaging aandurft om aan een nog betere ROMASS te werken. Verbaas ons maar, dan zullen we jou ook verbazen!